ACI KAYBIMIZ

Karabük’ün ve bölgemizin mümtaz hukukçularından, Baromuz mensubu değerli meslek büyüğümüz, kıymetli üstadımız Av. Selçuk Gündüz’ü maalesef kaybetmiş bulunuyoruz. Merhum Ağabeyimize Allah’tan rahmet, ailesine, meslek camiamıza ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Ruhu şad, mekanı cennet olsun.
Okuma Sayısı:78| Haber Tarihi:29.05.2020

GENÇLİK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

İstiklal Mücadelemizin 101. yılında Başkumandan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere; aziz vatan toprakları için canıyla , kanıyla savaşan tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmetle anıyor, Yüce Milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyoruz.
Okuma Sayısı:81| Haber Tarihi:19.05.2020

AFİLLİ BANKACILIK'TAN AVUKATLARA ÖZEL İHTİYAÇ KREDİSİ

Denizbank Afilli Bankacılık'tan meslektaşlarımıza özel ihtiyaç kredisi.
Okuma Sayısı:119| Haber Tarihi:14.05.2020

A.B.D. BAŞKANI ÖNCELİKLE KENDİ TARİHİNİ OKUMALI, KENDİ TARİHİYLE YÜZLEŞMELİDİR

ABD Başkanı Donald Trump’ın 1915 olaylarıyla ilgili olarak 24.04.2020 tarihli açıklamasında ileri sürdüğü iddialar, tarihi gerçeklerle asla bağdaşmamaktadır.
Okuma Sayısı:125| Haber Tarihi:26.04.2020

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.

TBMM’nin açılışının 100. yılında, Gazi Meclis’in İlk Başkanı, Cumhuriyetimizin Kurucusu Başkumandan Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere; aziz vatan toprakları için canıyla, kanıyla savaşmış tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmetle , minnetle anıyor, tüm meslektaşlarımızın ve yurttaşlarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını içtenlikle kutluyoruz.
Okuma Sayısı:101| Haber Tarihi:23.04.2020

SİYASİ REJİMLERİN KALİTESİ AVUKATLARA VERDİKLERİ DEĞER İLE ÖLÇÜLÜR

“ Yargının kurucu unsuru bağımsız savunmayı temsil göreviyle; her türlü zorluk ve risk altında hukukun üstünlüğü ve adaletin tecellisi için mücadele eden adalet savaşçısı tüm meslektaşlarımın Avukatlar Gününü kutluyor, ebediyete intikal eden meslektaşlarımızı saygıyla, rahmetle anıyorum.
Okuma Sayısı:122| Haber Tarihi:05.04.2020
15.07.2020