ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

30 Ağustos Zaferimizin 97. yılında Başkumandan Mareşal Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle, minnetle anıyor, bizlere emanet ettikleri aziz vatan topraklarını sonsuza değin koruma azim ve kararlılığımızı bir kez daha yineliyoruz.
Okuma Sayısı:132| Haber Tarihi:30.08.2019

2019 AVUKAT SPOR OYUNLARI BAŞLADI..

Çeşitli branşlarda 1300 civarında meslektaşımızın yarışmacı olarak yer aldığı Türkiye Avukat Spor Oyunları 23 Ağustos 2019 Cuma günü Samsun’da başladı.
Okuma Sayısı:146| Haber Tarihi:26.08.2019

ACI KAYBIMIZ

Gaziantep Barosu Önceki Başkanlarından, TBB Disiplin Kurulu Önceki Dönem Başkanı, Kıymetli Büyüğümüz Av. Haşim Mısır’ı maalesef kaybetmiş bulunuyoruz. Ailesi başta olmak üzere, Gaziantep Baromuza ve tüm camiamıza başsağlığı diliyoruz. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
Okuma Sayısı:137| Haber Tarihi:18.08.2019

KURBAN BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Meslek camiamız başta olmak üzere, tüm yurttaşlarımızın, Türk Dünyası ve İslam Aleminin Kurban Bayramını kutluyor, barışa, huzura ve kardeşliğe vesile olmasını diliyoruz.
Okuma Sayısı:130| Haber Tarihi:11.08.2019

ADALET BAKANINA ZİYARET..

Baro Başkanımız Av.Rıdvan Erdoğan’ın da aralarında bulunduğu 13 ilin Baro Başkanı Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’ü ziyaret ederek Yargı Reformu ile ilgili görüş ve taleplerini dile getirdiler. Görüşmede Adalet Bakan Yardımcılığı görevine atanan Bursa Barosu Önceki Başkanlarından Av.Zekeriya Birkan’da hazır bulundu.
Okuma Sayısı:133| Haber Tarihi:29.07.2019

KINAMA

Bugün İstanbul Adliyesinde bir meslektaşımıza kıyafeti sebebiyle mahkeme hakimi tarafından haksız ve çirkin bir müdahalede bulunulmuştur.
Okuma Sayısı:227| Haber Tarihi:29.05.2019
22.09.2019