8-9 ARALIK TARİHLERİNDE ŞEB-İ ARUS VE KAPADOKYA GEZİSİ

Baromuz gezi ve kültür komisyonu tarafından 8-9 Aralık tarihlerinde Şeb-i Arus ve Kapadokya turu düzenlenmiştir.
Okuma Sayısı:66| Haber Tarihi:05.11.2018

CUMHURİYETİN 95. YILINI COŞKUYLA KUTLADIK

Cumhuriyetin ilanının 95. yılı ülke genelinde ve Karabük’te coşkuyla kutlandı
Okuma Sayısı:37| Haber Tarihi:29.10.2018

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Aziz vatanımızı ve Cumhuriyetimizi ilelebet koruma azim ve kararlılığımızla, meslek camiamızın ve tüm yurttaşlarımızın Cumhuriyet Bayramını kutluyor, Başkumandan Gazi Mareşal Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimizi gazilerimizi rahmetle minnetle anıyoruz. KARABÜK BAROSU YÖNETİM KURULU
Okuma Sayısı:29| Haber Tarihi:29.10.2018

CUMHURİYET BAŞSAVCISINDAN BAROMUZA ZİYARET

Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Patak Baromuzu ziyaret ederek Baro Başkanımız Av. Rıdvan Erdoğan ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile görüştü. Görüşmede Yargı ve Adliye gündemi ile ilgili konular ele alındı.
Okuma Sayısı:46| Haber Tarihi:26.10.2018

BARTIN BAROSU GENEL KURULU

Bartın Barosu 15. Olağan Genel Kurulu Bartın İl Kültür Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı. Genel Kurula Baro muzu temsilen Baro Başkanımız Av. Rıdvan Erdoğan, Genel Sekreterimiz Av. Sabri Akay ve meslektaşlarımız Av. Muhsin Namal ve Av. Tuğrul Kapucu katıldılar.
Okuma Sayısı:41| Haber Tarihi:20.10.2018

ZONGULDAK BAROSU GENEL KURULU

Zonguldak Barosu 64. Olağan Genel Kurulu Zonguldak Öğretmen Evinde yapıldı. Genel Kurula Baro muzu temsilen Baro Başkanımız Av. Rıdvan Erdoğan, Genel Sekreterimiz Av. Sabri Akay ve meslektaşlarımız Av. Muhsin Namal ve Av. Tuğrul Kapucu katıldılar.
Okuma Sayısı:31| Haber Tarihi:20.10.2018
18.11.2018