MESLEĞE İLK ADIM

Baromuz bünyesinde avukatlık stajlarını tamamlayarak ruhsatlarını alan yeni meslektaşlarımız Av. Ayşe Gökcül, Av. Gülper Arkan ve Av. Eda Özcan büro açılışlarını yaptılar. Açılışa Baro Başkanımız Av. Rıdvan Erdoğan ve çok sayıda meslektaşımız katıldı.
Okuma Sayısı:79| Haber Tarihi:01.02.2019

ZİYARET

Merkezi Ankara’da bulunan Sığınmacılar ve Göçmenlerle Dayanışma Derneği’nin Karabük Temsilcisi Kamil Aycan Sarıbay, Dernek Genel Merkez Hukuk Müşavirleri Av.Sinan Yolalan ve Av.Kanşav Dinçer Baromuzu ziyaret ettiler.
Okuma Sayısı:34| Haber Tarihi:30.01.2019

KASTAMONU BARO BAŞKANINDAN BAROMUZA ZİYARET

Kastamonu Baro Başkanı Av. Özgür Demir Baromuzu ziyaret ederek Baro Başkanımız Av.Rıdvan Erdoğan ve Üst Kurul Delegemiz Av. Yaşar Koç ile görüştü. Görüşmede mesleki konular ele alındı.
Okuma Sayısı:33| Haber Tarihi:24.01.2019

DEFİLE İPTAL EDİLDİ

İlimizdeki özel bir kuruluş tarafından 5-8 yaş aralığındaki çocuklar arasında düzenlenecek olan çocuk güzellik yarışmasına yönelik olarak Baromuz Çocuk Hakları Komisyonu tarafından yapılan açıklama üzerine bahse konu defile iptal edildi.
Okuma Sayısı:34| Haber Tarihi:22.01.2019

VALİ GÜREL’DEN BAROMUZA ZİYARET

Karabük Valisi Fuat Gürel Baromuzu ziyaret ederek Baro Başkanımız Av.Rıdvan Erdoğan ve meslektaşlarımızla görüştü.
Okuma Sayısı:32| Haber Tarihi:22.01.2019

BASIN AÇIKLAMASI

BASIN AÇIKLAMASI.. Baromuz Çocuk Hakları Kurulu tarafından yapılan basın açıklamasında ilimizdeki özel bir kuruluş tarafından 5-8 yaş aralığındaki çocuklar arasında düzenlenecek olan çocuk güzellik yarışmasına yönelik eleştiriler dile getirildi. Çocuk güzellik yarışması adı altında çocuklarının vücutlarının sergilenemeyeceği ifade edilen açıklamada etkinliğin önlenmesi için ilgili kuruluşlar göreve çağırıldı.
Okuma Sayısı:37| Haber Tarihi:21.01.2019
24.02.2019