SOSYAL TESİS İÇİN 466m² TAŞINMAZ ALINDI
Tarih: 22.01.2013 22:00:00| Okunma Sayısı: 2973

SOSYAL TESİS İÇİN 466m² TAŞINMAZ ALINDI
 
          Baro sosyal tesisinin kısa zamanda hizmete sokulacağını söyleyen Erdoğan Karabük Barosunu sosyal tesise kavuşturmak için  2010 yılından bu yana sürdürdüğümüz çalışmalarda önemli bir aşamayı gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Sosyal tesis için İnönü caddesi üzerinde bulunan, mülkiyeti Karabük Belediyesine ait  olanBelediye İş Merkezi  6. Katının tamamı ihale yoluyla satın alınmış bulunmaktadır. İhalesi gerçekleştirilen katın toplam alanı 466 m2 dir. Alınan bu yerde gerekli düzenlemeler yapılarak  tesisimiz kısa zamanda hizmete sokulacaktır. Meslektaşlarımızın  aileleriyle birlikte sosyal ve kültürel aktiviteleri gerçekleştirecekleri, vakit geçirecekleri bir mekan olarak tesisimizi düzenleyeceğiz. Mesleki eğitim çalışmalarının yanı sıra her türlü toplantı, seminer, konferans vs. etkinliklerde tesisimizde gerçekleştirilecektir. Tesisimiz kısa zamanda ilimizin  gözde mekanlarından birisi haline gelecektir. Bu konuda gerekli her çaba gösterilecektir. dedi.
 
TESİSİN KARABÜK’TE OLMASI İSTENDİ
 
          Sosyal tesisinin Karabükve  Safranbolu’dan hangisinde olması gerektiği konusunda yoğun görüşmelerde  bulunduklarını anlatan Erdoğan ”Tesis konusunda uzun zamandır çok titiz, çok yoğun bir çalışma yürüttük. Öncelikle tesisin nerede olması gerektiği üzerinde meslektaşlarımızlayoğun  istişarelerde bulunduk. Her ihtimali göz önüne alarak Karabük ve Safranbolu’daki  pek çok taşınmaz üzerinde incelemede bulunduk. Tüm alternatifleri ortaya çıkardık. Sonuç itibariyle tesisin Karabük’te olması şeklinde bir görüş ortaya çıktı.Aynı şekilde, hukuk bürolarının yoğun olduğu  bir çevrede olması görüşü benimsendi. Alınan yer şehir merkezinde en işlek caddelerin kesiştiği noktada, meslektaşlarımızın  bürolarına  yakın mesafededir. Gün içinde ve akşamları  iş çıkışında çok rahat ulaşılacak yerdedir. Adliyeye ve resmi kurumlara da çok yakındır“ dedi.
 
TAŞINMAZ BAROLAR BİRLİĞİ KAYNAKLARIYLA ALINDI
 
          Taşınmazın TBB kaynaklarıyla alındığını söyleyen Baro Başkanı Erdoğan “ Karabük Barosunun sosyal tesise kavuşması konusunda gayret ve duyarlılık gösteren, maddi manevi her türlü  desteğiveren Türkiye Barolar Birliği Başkanımız Sayın Av.Vedat Ahsen COŞAR’a ve birlik yönetim kurulu üyelerimize meslektaşlarım adına çok teşekkür ediyorum. Tesisin meslek camiamız ve Karabük için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
 
 
 
 

26.04.2024
AV. EMRAH KÖKLÜ
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.