DEVİR TESLİM TÖRENİ 27 EKİM 2010 GÜNÜ YAPILDI

          Devir teslim nedeniyle baromuzda düzenlenen törene Eski Baro Başkanı Av. Fatma Şirin ve yönetim kurulu üyeleri ile yeni seçilen Baro Başkanı Av.Rıdvan Erdoğan ve yeni seçilen Yönetim Kurulu Üyeleri katıldılar.

           Törende konuşan Karabük Barosu eski Başkanı Av. Fatma Şirin, 2 yıllık görev süreleri içinde yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıyla beraber çok başarılı çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade etti.Meslektaşlarının sorunlarının çözümü için ellerinden gelen bütün çabayı ortaya koyduklarını ifade eden Şirin, yeni seçilen başkana ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

           Görevi eski Başkan Av. Fatma Şirin’den devralan yeni Baro Başkanı Av. Rıdvan Erdoğan ise konuşmasında şunları söyledi “Hepinizin yakından takip ettiği üzere baromuzun 9.olağan genel kurul toplantısını 23 Ekim 2010 tarihinde yaptık.Genel kurulda oy kullanan delegasyonumuz önümüzdeki iki yıllık dönem için yönetim görevini bana ve arkadaşlarıma tevdi etti.Bu görevi en iyi şekilde yapmaya çalışacağız. Karabük Barosunu şu anda bulunduğu noktadan çok daha ileri noktaya getirmek için yoğun bir gayret içerisine gireceğiz. Bu noktada meslektaşlarımızın sorunlarının çözümü için ve mesleğimizin genel anlamda sorunlarının çözümü için hazırlayacağımız projelerimizi Türkiye Barolar Birliği başta olmak üzere, TBMM Başkanlığına, Adalet Bakanlığı’na ve Başbakanlık makamına sunarak bu projelerin gündeme gelmesi ve yasalaşması için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz. Bunun yanında sivil toplum örgütü olarak içinde yaşadığımız topluma karşı, Karabük halkına ve Karabük kentine karşı sorumluluklarımızı yerine getireceğiz. Ben değerli Başkanımız Fatma Şirin’e bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı basın camiası olarak sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Kendisi iki yıllık icraat dönemi içersinde çok başarılı çalışmalara imza attı. Biz bundan sonra da kendisinin bilgisinden ve tecrübesinden yararlanmaya devam edeceğiz.Ben bundan sonraki meslek yaşamında ve özel yaşamında kendisine başarılar diliyorum.Basın camiası olarak sizlere de yakın ilgi ve alakanızdan dolayı ayrıca teşekkür ediyorum”