19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
Tarih: 19.05.2018| Okunma Sayısı: 1265

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ilimizde düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. Baromuzu temsilen Baro Başkanımız Av. Rıdvan Erdoğan törenlere katıldı. 
 
Gençlik yürüyüşü ile başlayan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Bayramı kutlamaları Kent Meydanı Atatürk Anıtında gerçekleştirilen çelenk sunum töreni ile devam etti.
 
Törene Vali Kemal Çeber, Garnizon Komutanı Albay Tekin Nemlioğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Fatih Ağca, KBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Yaşar, Baro Başkanımız Av. Rıdvan Erdoğan, Vali Yardımcısı Barboros Baran, İl Jandarma Komutanı J. Albay Cihan Ulukaya, İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, kurum müdürleri, askeri personel, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan tören günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılması ile devam etti. İl genelinde düzenlenen spor yarışmalarında dereceye giren sporculara ödüllerinin verilmesinin ardından Halk Oyunları gösterisi, Taekwondo gösterisi, Judo gösterisi, Karakucak gösterisi ve Eskrim gösterisi ile Kent Meydanı Atatürk Anıtında düzenlenen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Bayramı kutlamaları hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

29.03.2024
AV. EMRAH KÖKLÜ
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.