BARO BAŞKANIMIZIN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
Tarih: 6.08.2013 23:00:00| Okunma Sayısı: 2190

Yeni umutların başlangıcı olmasını diliyoruz.
 
          '' Kutsal Ramazan Ayının ardından özlemle beklediğimiz bayram günlerine ulaşmış olmanın heyecanı içindeyiz. Milletimizin kültür değerleri içinde müstesna bir yeri  olan bayramların taşıdıkları mana ve ehemmiyete uygun biçimde kutlanması gerekmektedir. Milli birlik ve beraberliğimizin güçlenmesini sağlayan en önemli unsurlar arasında olan bayramlar kavgadan, zıtlaşma ve kutuplaşmadan uzak biçimde, herkesi kucaklayan bir anlayışla idrak edilmelidir.

          Güzelliklerin, iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı bayram günlerinde kardeşlik, dostluk ve dayanışma duygularımızın zirveye çıkacağı muhakkaktır. Dolayısıyla bayram günlerinde birbirimize ve topluma karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlamalı, gereğini itina ile yerine getirmeliyiz. Bu bağlamda ülkemizde son dönemde bilinçli şekilde oluşturulan kamplaşma ve cepheleşmenin Ramazan Bayramı vesilesiyle sona ermesini temenni ediyorum.
         
          İdrak ettiğimiz bayramın yeni umutlara başlangıç olmasını, İslam toplumlarının ve mazlum milletlerin kurtuluşuna vesile olmasını diliyorum.Sömürünün olmadığı, her türlü zulmün ve baskının ortadan kalktığı, hukukun, ahlakın ve barışın egemen olduğu güzel günler temennisi ile meslek camiamızın, Karabük halkının, Türk Dünyası ve İslam Aleminin bayramını kutluyorum. Sağlık ve esenlikler diliyorum”

                                   AV.RIDVAN ERDOĞAN
                            KARABÜK BAROSU BAŞKANI
 

29.03.2024
AV. EMRAH KÖKLÜ
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.