AİLE HUKUKU SEMİNERİ 22 EKİM CUMARTESİ GÜNÜ YAPILACAK
Tarih: 19.10.2011 23:00:00| Okunma Sayısı: 2347

AİLE HUKUKU SEMİNERİ 22 EKİM CUMARTESİ GÜNÜ YAPILACAK
 
          Aile Hukuku Semineri Cumartesi günü yapılacak.

           Karabük Barosu ve Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi’nin işbirliğiyle düzenlenen bölgesel eğitim seminerleri devam ediyor. Bu kapsamda AİLE HUKUKU VE UYGULAMAYA İLİŞKİN SORUNLAR konulu seminer 22 Ekim Cumartesi günü Yenişehir Kültür Merkezinde ( eski sinema ) yapılacak. Seminere konuşmacı olarak Kemerburgaz Üniversitesi  Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şükran Şıpka, Kadıköy Aile Mahkemesi Hakimi Gülay Berkay, Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu üyesi Av.Tamer Şahin ile Aile Hukuku bilirkişisi Av. Ayça Özdoğan katılacak.
          
          Konuya ilişkin bilgi veren baro başkanı Av.Rıdvan Erdoğan “Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi ile işbirliği halinde Karabük’te düzenlediğimiz bölgesel eğitim seminerlerimiz devam ediyor. Bu kapsamda 22 Ekim Cumartesi günü saat 10.00’da Yenişehir Kültür Merkezinde  AİLE HUKUKU VE UYGULAMAYA İLİŞKİN SORUNLAR konulu seminer yapılacak. Seminerde aile hukuku alanında ün sahibi olan çok önemli konuşmacılar yer alacak. Kemerburgaz üniversitesi  Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şükran Şıpka, Kadıköy Aile Mahkemesi Hakimi Gülay Berkay, Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu üyesi Av.Tamer Şahin ile aile hukuku bilirkişisi Av. Ayça Özdoğan konuşmacı olarak seminere katılacaklar.
Seminerimize Karabük Barosu avukatları ile Zonguldak, Bartın, Kastamonu ve Çankırı Barosu avukatları da katılacaklar. Bir anlamda bölgesel bir eğitim faaliyeti olacak. Bunun yanında ilimizdeki pek çok kurum ve kuruluşun temsilcileri ve üyeleri de seminerimize iştirak edecek.Düzenleyeceğimiz seminerin tüm meslektaşlarımız için ve tüm katılımcılar için büyük faydalar sağlayacağına inanıyoruz. Aile hukuku uygulamasında ülke genelinde olduğu gibi Karabük’te de sorunlar yaşanmaktadır.Bu sorunların çözümünde seminerimizin yol gösterici olacağına ve katkı sağlayacağına inanıyoruz. Seminerimiz sadece anlatım şeklinde kalmayacak, uygulamada yaşanan sorunların ele alınacağı tartışma ve soru cevap bölümüyle devam edecektir. Dinleyiciler de aktif biçimde seminere katılarak çeşitli sorularla konuların anlaşılmasına katkı vereceklerdir. Baro olarak seminer çalışmalarımızı ilerleyen günlerde de sürdüreceğiz. Ülkemizin tanınmış hocalarını Karabük’e getirerek farklı konularda ve alanlarda seminer çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi
 
 
 

24.04.2024
AV. EMRAH KÖKLÜ
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.